Kostenindicatie & Aanmelden

Meer informatie ?

Blokkerweg 6
1846 LC - Zuidschermer

Over mij

Mijn naam is José Groot en ik woon samen met mijn man Nico net buiten het dorp Zuidschermer. wij hebben 5 kinderen Paul(1992), Raymond(1994), Mirjam (1996), Lars (2000) en Judith (2004).

Op onze leuke en mooie veehouderijbedrijf bied ik kleinschalige kinderopvang aan op maandag, dinsdag,woensdag,donderdag en vrijdag van 06.00-18.00 uur. Wij hebben ongeveer 100 stuks (jong)vee en melken er daarvan gemiddeld 45 koeien. Wij hebben voor alle kinderen een overall en laarsjes om samen met mij naar de kalfjes en koetjes te kijken en te voeren. Ook worden de kippen (Noord-Hollandse blauwe) niet vergeten met voeren en als ze een eitje hebben gelegd gaan we deze rapen. Zodra het kan zijn wij lekker buiten. Naast de opvangruimte hebben wij een heel mooi groot en afgezet buiten ruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Wij hebben een schommel met glijbaan een trampoline (met net), looptrekkers, fietsjes ,traptrekkers voetballen en een heerlijke zandbak. Bij (heel) slecht weer blijven wij binnen spelen. Ook hier kunnen de kinderen zich prima vermaken met boekjes, knutselen, duplo, hutten bouwen enz.

Ik ben een gecertificeerd Franch&Free Plus gastouder via Berend Botje. Ik sta ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang onder registratienummer 129134685.